Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gran èxit del primer CRT del curs
  • Comparteix a les xarxes socials

Gran èxit del primer CRT del curs

24.09.21

Mig centar de monitors i monitores van assisitir l'últim cap de setmana al primer Consell de Responsables Torritorials (CRT) del curs celebrat a La Conreria. Els referentes de cada zona i territori, molts d'ells nous d'aquest curs, van participar de la seva primera reunió conjunta per esbrinar les darreres novetats del Moviment i per debatre sobre les necesitats concretes de les diferents demarcacions del MCECC. A les reunions territorials es farà retorn de tot el que s'ha parlat i les idees que han sortit. 

Primera reunió del curs

El primer CRT ha servit per conèixer a fons les realitats dels diferents terrioris del MCECC. Els responsables territorals han destactat el "coneixement que s'han endut del Moviment", coneixement que ara podran traspassar als monitores i monitores de les seves zones. 

Els referentes de cada territori també han pogut compartir experiències i realitats diverses que els toquen de prop. Tot plegat, quedarà convertit en algunes propostes pel Pla d'Accions de 2022

Formacions de pedagogia, tresoreria i secretaria

Dissabte al matí els referentes de cada zona van rebre formacions per part de les promotores, promotors i membres del Consell Directiu del MCECC per tal de preparar els seu càrrecs de cara al curs que ara comença. En funció de la tasca de cadascú, se'ls va explicar amb profunditat com duu la tresoreria, la secretaria o la pedagogia de la zona o territori. 

El CRT no només va tenir un fort seguiment entre els responsables territorials. També va haver-hi un gran impacte a les xarxes . El vídeo amb les valoracions dels participants ha tingut més de 800 visualtizacions a Instagram, així com el seguiment minut a minut que es va fer pel Twitter del MCECC.

La següent reunió del CRT serà el dissabte 27 de noviembre . Encara queda per definir a on es durà a terme. Pots reviure la jornada a través de següent vídeo