Notícies
 Tornar a Notícies
  • Documentació que cal tenir actualtizada a inici de curs

Documentació que cal tenir actualtizada a inici de curs

10.09.21

Comencem el curs i, per tant, cal assegurar-nos que tenim tota la documentació en regla. Per això fem el següent recull amb algunes de les accions que cal que comencem a enllestir, si és que encara no les tenim a punt.

Documentació que cal preparar

1. Actualitzem les dades al Gesplai. Això permetrà duu el control dels participants durant tot l'any i us facilitarà la resta de tràmits. Si no sabeu com funciona, podeu participar d'algunes de les formacions del Campus MCECC que ensenyen l'aplicació.

2. Preparem i enviem la documentació de curs: Cal enviar aquests documents, amb els quals informeu dels diferents càrrecs de l'esplai i de les persones referents. Aquesta documentació us permetrà optar als ajuts que proporciona el Moviment, votar a l'AGO...

Cal que prepareu el document a través del Gesplai. Al següent enllaç trobareu els passos a seguir per completar aquest tràmit

3. Portar al dia totes les justificacions: És important que porteu el control de totes les beques o subvencions que heu demanat. Al Gesplai podreu trobar els ajuts del MCECC que teniu pendents de justificar. 

Com sempre, si teniu cap dubte, podeu consultar a la promotora o promotor de la vostra zona o territori.