Notícies
 Tornar
  • Comença el període d'inscripcions de la jornada de participació infantil

Comença el període d'inscripcions de la jornada de participació infantil

02.09.21

El 3 d'octubre es durà a terme la jornada per treballar la participació infantil als nostres centres, jornada de la qual ja tenim tots els detalls. Malgrat en un inici es va valorar la opció de fer-se presencial, finalment els tallers es faran en format telemàtic. Tot plegat començarà a les 11h del matí i acabarà, aproximadament, cap a les 12h.

El dia començarà amb una introducció teòrica sobre la participació infantil, de la mà de Ferran Crespo, professor de la UB i expert en la matèria. A la segona part, més pràctica, els participants guanyareu protagonisme als diferents tallers que e faran.

Inscripcions

Tots els monitors i monitores del Moviment podeu apuntar-vos a la jornada a través del següent formulari. La inscripció s'obre aquest divendres i estarà activa fins el divendres 1 d'octubre.

La participació infantil és de les temàtiques que més ens preocupa com a educadors i educadores. Aquesta jornada és una oportunitat per aprendre com fer que els nostres infants i joves s'impliquin de manera activa a les activitats, a l'esplai o als nostres barris i pobles.