Notícies
 Tornar a Notícies
  • Torna l’EuroTraining
  • Comparteix a les xarxes socials

Torna l’EuroTraining

11.08.21

Després de molts mesos sense poder viure experiències lluny del nostre territori, a poc a poc tornen les activitats internacionals per a persones joves. És el cas de l’Euriotraining 2021, un programa d’intercanvi formatiu i cultural amb persones voluntàries d’arreu d’Europa. Els monitors i monitores de lleure que així ho desitgin ja poden inscriure’s a aquest curs que, enguany, busca reflexionar al voltant del diàleg intercultural i de la gestió de projectes internacionals per a joves.

És una gran oportunitat per conèixer com enfoquen el voluntariat persones d’altres països europeus; de Dinamarca, Alemanya, Suïssa, Eslovàquia o Malta, entre d’altres. També és un bon moment per practicar l’anglès –llengua vehicular de l’intercanvi– i altres idiomes també presents.

El curs es realitzarà del 30 de setembre al 4 d’octubre a Bèlgica. La participació té un cost total de 40€, exceptuant les despeses del viatge, que seran retornades amb finançament d’ERASMUS+.

Requisits per participar

Per participar, cal ser d’un centre d’esplai i tenir bones habilitats comunicatives en anglès. En cas de complir ambdós requisits, qui vulgui pot inscriure’s enviant el seu currículum (especificant la seva experiència en el món del lleure) i una carta de motivació a equipinternacional@gmail.com abans de dimecres 25 d’agost.

Si hi hagués més candidats que places, els organitzadors escolliran en funció dels criteris de participació, de l’experiència o formació en el lleure, o de les motivacions de cadascun dels candidats. Si teniu dubtes respecte al curs o voleu cercar més informació, podeu escriure al correu equipinternacional@gmail.com.