Notícies
 Tornar a Notícies

Prepareu la TrocaJove 2021: #naturalmentTU!

06.05.21

Falten menys de 10 dies per viure la TrocaJove 2021, el pròxim dissabte 15 de maig (de 9.30h a 19.30h). 

Com sabeu, l'edició d’enguany serà excepcional, ja que -degut a la situació sanitària- hem hagut de reinventar-nos. Adolescents, joves i monitors i monitores us trobareu presencialment als vostres centres i clubs d’esplai per seguir les motivacions del centre d’interès i les diferents activitats proposades de manera telemàtica. 

Sota el lema 'NaturalmentTu!', viurem un concurs televisiu amb activitats, connexions en directe i un munt de sorpreses, recuperant l’autoestima com a eix de la trobada. Un concurs inèdit que cal que ens preparem.

Per això, en aquest enllaç trobareu la fitxa amb les indicacions per elaborar el vostre propi 'Termo-Star', un element indispensable que necessitareu per superar alguna de les proves del programa. Estigueu ben atents perquè, en els propers dies, rebreu un segon correu amb tots els detalls i algunes recomanacions per viure l’experiència al màxim!

Qui concursarà a #naturalmentTU?

Si heu estat atents a les xarxes socials del MCECCC (@esplaismcecc), sabreu que el càsting del programa ja està tancat. Vosaltres, a través de les votacions a Instagram, heu decidit quins seran els concursants definitus de 'NaturalmentTu! i els coneixerem el mateix dia del concurs.

En aquest vídeo, de moment, podeu conèixer una mica millor els candidats: 

Ens trobem el dia 15 de maig a l’altra banda de la pantalla per un dia d'esplai amb activitats presencials connectant el Moviment!