Notícies
 Tornar a Notícies
  • El PROCICAT aprova els protocols per a les activitats d'Estiu 2021

El PROCICAT aprova els protocols per a les activitats d'Estiu 2021

06.05.21

Ja s'apropa l'Estiu, el moment més esperat de l'any pels que estimem l'educació en el lleure.

Esperem que estigueu començant a preparar les vostres activitats i, en relació amb això, us compartim que el protocol que les regularà va ser aprovat aquest 3 de maig pel PROCICAT. A continuació, us en destaquem alguns titolars: 

  • S’amplien els grups de convivència: pels casals, s'estableix un màxim de 24 participants i per les colònies, campaments i rutes, un màxim de 30. Amb tot, es continuen recomanant els grups d'entre 10 i 14 participants sempre que sigui possible.
  • Àpats: s’elimina la disposició en ziga-zaga dels participants sempre que es mengi amb el grup de convivència. A més, els infants i joves no podran cuinar, a excepció de les rutes amb els seus grups de convivència.
  • A l'hora de dormir, caldrà respectar els 1’5 metres entre els caps i podran compartir habitació fins a dos grups de convivència.

Podeu accedir al document complet dels protocols a través d’aquest enllaç. Així mateix, us informem que properament publicarem un apartat específic al web del MCECC amb totes les novetats i resums dels protocols, per tal de facilitar-vos i acompanyar-vos en la vostra tasca. Pel que fa a les mesures vigents ara mateix, podeu llegir aquí més informació. 

En cas que tingueu qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb el promotor/a o membre del Consell Directiu de referència, així com escriure al correu secretaria.mcecc@peretarres.org

Aquest Estiu, segur, que és nostre!