Notícies
 Tornar a Notícies
  • Consulta les mesures vigents en relació amb la Covid-19 a Catalunya, Mallorca i Menorca

Consulta les mesures vigents en relació amb la Covid-19 a Catalunya, Mallorca i Menorca

07.05.21

La Generalitat ha anunciat novetats pel que fa a la lluita contra la Covid-19 a Catalunya. En relació amb el lleure, les principals mesures vigents fins ara s'allarguen almenys fins al 23 de maig.

Recordem que una de les mesures més destacades aprovades recentment va ser la fi del confinament comarcal, que ens va permetre recuperar les sortides amb pernoctació en les activitats de lleure. Pel que fa a la resta de restriccions, segons la darrera resolució publicada, estan permeses les activitats adreçades a infants i joves en espais interiors i exteriors, amb un màxim de 6 participants.

No es permet el consum d'aliments o begudes, a excepció de si es fa a l'aire lliure (per exemple, excursions). Pel que fa a la resta de mesures cal seguir els "Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per covid-19". 

Us animem a seguir acompanyant els infants i joves i a preparar les vostres activitats d'Estiu!  

Lleure a Mallorca i Menorca

Pel que fa a les activitats de lleure a Mallorca i Menorca, les restriccions s'allarguen fins al 26 de maig.

  • Mallorca. Les activitats s’han de dur a terme a l’aire lliure o en espais coberts amb ventilació constant, amb un màxim de 100 participants. Les activitats s’han de fer en grups estables de 15 persones màxim en espais interiors i 30 en espais exteriors, sense comptar l’equip directiu, i amb una capacitat màxima del 50 %.  
  • Menorca. Les activitats s’han de dur a terme a l’aire lliure o en espais coberts amb ventilació constant, amb un màxim de 100 participants. Les activitats s’han de fer en grups estables de 15 persones màxim en espais interiors i 30 en espais exteriors, sense comptar l’equip directiu, i amb una capacitat màxima del 75 %

Recordeu que aquí estan recollits tots els documents oficials (juntament amb els que hem realitzat des del MCECC per a facilitar-vos la vostra tasca) en relació amb el lleure i la Covid-19 tant a Catalunya com a Mallorca i MenorcaPer qualsevol dubte contacteu amb el/la vostre promotor/a de referència o els membres del Consell Directiu. També podeu escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org