Notícies
 Tornar a Notícies
  • Últims dies per inscriu-re't al Campus MCECC d’estiu en format online!

Últims dies per inscriu-re't al Campus MCECC d’estiu en format online!

07.05.21

El 6 de juny (de 10h a 13h), organitzem el Campus MCECC per a les activitats d'estiu, adaptat, per segon any consecutiu, a la realitat arran de la situació sorgida per la Covid-19.

Així, oferim una sèrie de tallers i petites formacions (en format on-line) exclusiva i específicament pensades per aquells monitors i monitores que participaran en les activitats d'estiu: treball en grup i motivació de l’equip; prevenció de l’Abús Sexual Infantil; si marxem d’excursió, cal preparar-la molt bé!; primers auxilis i manipulació d'aliments. 

Aquesta formació serà gratuïta pels monitors i monitores del MCECC. Podeu fer la inscripció fins al dia 28 de maig, a través d'aquesta pàgina, on trobareu tota la informació sobre el Campus MCECC per a les activitats d'estiu 2021. Les places de les diferents formacions són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.