Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Campus MCECC d'Estiu - 2021 (Format On-line)

Formació

06.06.21 10:00 h a 13:00 h / Afegir a Google Calendar

El Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC), compromesos amb la qualitat de les activitats d'estiu dels centres i clubs d'esplai federats, organitzem el Campus MCECC per a les activitats d'estiu, adaptat, per segon any consecutiu, a la realitat arran de la situació sorgida per la Covid-19. 

Per aquest motiu, oferim una sèrie de tallers i petites formacions exclusiva i específicament pensades per aquells monitors i monitores que participaran en les activitats d'estiu.

Us animem a participar-hi i fer-ne ús! Les places de les diferents formacions són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció. És molt important que, si us inscriviu, assegureu la vostra participació, atès que estareu ocupant una plaça que podria ser utilitzada per algun altre company/a vostre en cas que no hi acabeu assistint.

Quan es realitzarà?

Aquest any, de nou, es realitzarà en format on-line, el diumenge 6 de juny de 10h a 13h.

A qui va adreçat?

Poden inscriure's a les formacions tots aquells monitors i monitores que pertanyen als centres i clubs d'esplai federats al Moviment i que han nascut abans de l'any 2003 (els nascuts el 2002 i anys anteriors).

En el cas que algun pre-monitor/a o monitor/a que no tingui l’edat requerida vulgui participar en la formació, caldrà que el centre o club d'esplai es posi en contacte amb el seu promotor/a de referència.

Quines formacions s’hi realitzaran?

  • Treball en grup i motivació de l’equip. 

L’equip està cansat? Noteu que la motivació ja no és la d’abans? No sabeu què passa però tot va més lent? En aquesta formació explorarem com podem treballar la cohesió i el grup. 

  • Prevenció de l’Abús Sexual Infantil. 

L’objectiu d’aquesta formació amb la Fundació Vicki Bernadet és oferir un espai de sensibilització i reflexió sobre aquesta temàtica als monitors i monitores.

  • Si marxem d’excursió, cal preparar-la molt bé!  

Teniu previst fer una excursió d’un dia? No sabeu com preparar-la? Què és important a tenir en compte? En aquesta sessió aprendrem els principals elements per organitzar una excursió d’un dia ben rodona. 

  • Primers auxilis .

Aquesta formació pretén donar pautes sobre com s’ha d’intervenir en casos on s’hagin de realitzar accions de primers auxilis en les activitats d’Estiu.  

  • Manipulació d'aliments. [PLACES ESGOTADES]

L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar informació clara i de fàcil comprensió pels equips de monitors/es que preparen i serveixen aliments en les activitats d'estiu.

Cost

Aquesta formació serà gratuïta pels monitors i monitores del MCECC. Per aquest motiu, és especialment rellevant que aprofiteu la formació i que, si feu la inscripció, hi participeu.

Inscripció

Podeu fer la inscripció fins al dia 3 de juny, a través d'aquest formulari.