Notícies
 Tornar a Notícies
  • Reflexionem sobre el lideratge als Centres d'Esplai. Digues la teva! ​

Reflexionem sobre el lideratge als Centres d'Esplai. Digues la teva! ​

22.04.21

En el Pla d’Accions del MCECC de l’any 2021, aprovat a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del passat gener, es va concretar l'acció PR2 relacionada amb l'acompanyament als responsables de les entitats. 

Des del Moviment, es treballa contínuament per oferir el millor servei als Centres i Clubs d'Esplai i facilitar la tasca que feu els equips i, en aquest cas en concret, els i les responsables. Per a fer-ho, ens hem proposat crear una formació sobre el lideratge als Centres i Clubs d'esplai.

A través d'aquesta enquesta es volen recollir les vostres necessitats per tal d'orientar la formació. Us preguntem aspectes sobre el perfil del o la responsable, la gestió de l'equip de monitors/es o les relacions interpersonals, entre d'altres. Pot ser una bona manera de reflexionar de forma individual o col·lectiva i, a nosaltres, ens ajudarà a crear una eina contextualitzada i, per tant, útil i enriquidora per a tots i totes. 

El formulari us prendrà tan sols uns minuts del vostre temps i ens podreu ajudar a saber millor com acompanyar-vos i facilitar-vos la feina. Si després de respondre aquesta enquesta, us agradaria compartir algun aspecte rellevant relacionat amb la temàtica, poseu-vos en contacte amb el vostre promotor o promotora o membre del Consell Directiu de referència. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!