Notícies
 Tornar a Notícies
  • Tret de sortida per debatre plegats/es la visió sobre la identitat cristiana del Moviment
  • Comparteix a les xarxes socials

Tret de sortida per debatre plegats/es la visió sobre la identitat cristiana del Moviment

19.04.21

Aquest 2021, comencem a caminar amb el nou pla estratègic 21-23(5) del MCECC, un dels eixos del qual és la identitat cristiana.

En relació amb aquest eix, al pla d'accions d'enguany, s'especifica l'acció ID1 per tal de "generar un debat per redefinir la visió i el compromís sobre la identitat cristiana del Moviment i arribar a acords comuns sobre la vivència i el sentit de pertinença a l’Església". Per tal d'iniciar aquesta tasca, plantegem la creació d'un grup de treball amb membres del Consell Directiu del Moviment, Consiliaris, Fundacions diocesanes, voluntaris i voluntàries del CRT, monitors i monitores... 

L'objectiu d'aquest grup de treball serà dissenyar i guiar la reflexió que fareu els Centres i Clubs d’Esplai en les reunions territorials, que volen ser un espai clau de participació per a tots i totes vosaltres i que seran primordials en aquest procés de revisió del MCECC. El dimecres, 21 d'abril, vam realitzar -en format virtual- una primera trobada de constitució del grup per començar a definir les línies de treball, marcar la temporalització de les reunions, etc. 

És important poder formar plegats/es un grup de dimensió adequada per tal que pugui ser representatiu del Moviment i, per això, tothom que tingui interès a participar-hi pot fer arribar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org. Us apunteu? 

*Si hi ha molta demanda per participar d’aquest grup, caldrà prioritzar perquè sigui el més plural possible.