Notícies
 Tornar

Consulteu els materials de la V Nit dels Animadors i Animadores de la Fe

01.03.21

El passat 26 de febrer, es va celebrar la V Nit dels Animadors i Animadores de la Fe impulsada per l'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC, a la qual es van connectar una cinquantena de persones.

Va començar amb una xerrada al voltant de la paràbola del sembrador a càrrec d'en Miquel Álvarez, coordinador de Consiliaris Diocesans del MCECC, i va finalitzar amb la celebració de diversos tallers sota el lema "hi ha mil maneres de viure la Fe, quina o quines t'identifiquen?". Si vols saber com va anar, pots llegir aquí un resum. 

A continuació, us llistem els materials sorgits de l'esdeveniment que esperem que us siguin útils per poder continuar treballant la dimensió transcendent amb els infants, adolescents i joves dels vostres centres i clubs d’esplai. 

  • Dinàmica de presentació. Perquè pugueu recuperar-la sempre que vulgueu. 
  • Materials de la jornada. Aquí trobareu les fitxes d’activitats dels tallers realitzats. També hi trobareu un apartat de materials d’aprofundiment amb propostes i recursos perquè pugueu continuar treballant les diferents temàtiques proposades.

A més, volem aprofitar per convidar-vos a participar de l’Àmbit d’Animació de la Fe, un espai de reflexió, formació i acció des d'on treballem per enfortir i enriquir l’activitat dels centres d’esplai. Monitors/es i exmonitors/es ens reunim regularment per aprofundir en una temàtica concreta, recollida al pla d‘accions del Moviment, amb l’objectiu de generar i oferir materials i recursos als centres i clubs d’esplai. Si voleu participar o voleu més informació escriviu a ambits@peretarres.org.