Notícies
 Tornar
  • Els Centres d’Esplai de Girona s'incorporen al MCECC: cerquem promotor/a

Els Centres d’Esplai de Girona s'incorporen al MCECC: cerquem promotor/a

05.02.21

Tal com es va anunciar a l’Assemblea General Ordinària (AGO) del passat 30 de gener, us informem que el MCECC ha acordat amb la 'Fundació Esplai Girona. Mare de Déu del Mont' iniciar el procés d’incorporació dels Centres d’Esplai de Girona al Moviment durant aquest 2021.

Per tal d’acompanyar aquest procés, cerquem un/a promotor/a de Centres d'Esplais de la zona de Girona, per formar part de l'equip del MCECC, amb la finalitat d'informar, fer el seguiment i promoure el treball en xarxa i l'acció dels centres d'esplai d'aquesta zona. Si creus que et pot interessar aquesta oferta, pots consultar les condicions i requisits -i inscriure't si així ho consideres- a través d'aquest enllaç