Notícies
 Tornar a Notícies
  • Últims recordatoris per participar a la Jornada de Responsables prèvia a l’AGO 2021!
  • Comparteix a les xarxes socials

Últims recordatoris per participar a la Jornada de Responsables prèvia a l’AGO 2021!

28.01.21

Com és habitual, la nit anterior a l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC realitzem la 'Jornada de responsables', que enguany consistirà en una formació en línia sobre la resiliència de la mà de l'Eduard Sala, responsable d'Acció Social de Càritas diocesana de Barcelona. 

Tindrà lloc aquest divendres 29 de gener, de 22 a 23 h, per mitjà de l’aplicació Zoom. Per participar-hi, us heu d'haver inscrit abans del 25 de gener a través del formulari habilitat pel MCECC. Si ho heu fet, el 28 de gener, haureu rebut un correu electrònic amb l'enllaç per connectar-vos-hi. Caldrà connectar-s'hi a partir de les 21.50 h 

Com cada any, doncs, la nit prèvia a l’AGO serà un espai de formació, reflexió i debat (que també servirà de cohesionador del Moviment) per a les persones o equips responsables dels centres d’esplai del Moviment, però també per a aquells/es monitors/es que tenen algun càrrec dins del centre (responsables pedagògics, consiliaris,etc.) o simplement estiguin interessats/es en la ponència.