Notícies
 Tornar a Notícies

Últims dies per sol·licitar els ajuts extraordinaris i beques del 2n i 3r trimestre

28.01.21

El temps per sol·licitar els ajuts extraordinaris i les beques per a les Activitats Esporàdiques del 2n i 3r trimestre, el tràmit de les quals s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu del Gesplai (en el mòdul 'Gestió d’Ajuts'), acaba aquest 8 de març de 2021. 

Per una banda, hi ha la convocatòria als Ajuts Extraordinaris a Centres d'Esplai i Centres socioeducatius (febrer de 2021), destinats a recolzar aquelles activitats i projectes innovadors i amb caràcter extraordinari realitzats pels Centres d’Esplai del Moviment i els centres socioeducatius de la Xarxa de Centres Socioeducatius (XaCS). Podeu consultar més informació aquí

Per altra banda, hi ha les beques per a Activitats Esporàdiques 2020-21 del 2n i 3r trimestre (febrer de 2021). Aquesta convocatòria de beques pretén finançar les excursions de cap de setmana i també les activitats de vacances dels Centres i Clubs d’esplai del MCECC i dels centres socioeducatius de la XaCS. Més concretament, les activitats per les quals es poden demanar beca són: activitats de realització esporàdica en cap de setmana dins d’un curs d’esplai (amb durada d’un o més dies), activitats com els casals de Setmana Santa i activitats de colònies, campaments, etc. de Setmana Santa. A les bases reguladores trobareu quines activitats estan excloses. No es convocaran més convocatòries de beques de trimestre. Aquesta és la darrera convocatòria d'aquest curs. Aquí podeu consultar tota la informació.