Notícies
 Tornar a Notícies
  • Reunió del Consell Directiu abans de l'AGO del MCECC 2021!
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió del Consell Directiu abans de l'AGO del MCECC 2021!

25.01.21

El 23 de gener, el dissabte previ a l'Assemblea General Ordinària del MCECC (AGO) del pròxim 30 de gener, el Consell Directiu del Moviment s'ha reunit per acabar d'ultimar els detalls de l'esdeveniment, que enguany se celebrarà de manera telemàtica degut a la situació sanitària arran de la pandèmia per la covid-19. 

D'altra banda, en aquesta reunió, els membres del Consell Directiu han parlat sobre els diversos escenaris que s'estan preparant per celebrar la Trobada de Monitors i Monitores del Moviment (que serà el 13 i 14 de març) i la TrocaJove. Per acabar, i aprofitant l'inici d'any, han dut a terme una revisió del 2020.