Notícies
 Tornar
  • Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2021

Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2021

25.01.21

Tal com marca el calendari de l’Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC d'aquest 2021, aquest 25 de gener es publiquen les esmenes, dubtes o propostes dels centres d’esplai en relació als punts inclosos a l’odre del dia i el posicionament sobre les mateixes per part del Consell Directiu del Moviment.   

Des del dia 30 de desembre de 2020 i fins al dia 18 de gener de 2021 , es van rebre un total de 29 aportacions (entre propostes, dubtes i esmenes) per part de diversos centres d’esplai. El Consell Directiu, reunit el passat dimecres 20 de gener i dissabte 23 de gener, ha valorat totes les aportacions rebudes. 

Podeu consultar aquí el document amb totes les aportacions que es van rebre dins el termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segons els documents o punts als quals fan referència.

És important que els responsables que participeu a l’Assemblea General Ordinària del 30 de gener llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO. El Consell Directiu del MCECC valora molt positivament i agraeix totes les aportacions rebudes. 

Recordeu que l’AGO començarà a les 9.30h. Us hi esperem!