Notícies
 Tornar
  • A Setmana Santa, nou curs residencial de monitor/a i director/a

A Setmana Santa, nou curs residencial de monitor/a i director/a

13.01.22

Tothom qui vulgui treure's el títol de monitor/a o director/a de lleure, pot fer-ho als Residencials de Setmana Santa. Ja estan obertes les places per apuntar-s'hi. Si ets monitor o monitora del MCECC no t'ho pensis. Tens fins al 2 de febrer per omplir la preinscripció.

Aquests cursos són impartits per docents de la Fundació Pere Tarrés, institució més veterana que imparteix aquestes classes. Més enllà d'adquirir els coneixements corresponents, coincidiràs amb persones com tu d'altres esplais d'arreu de Catalunya. És una oportunitat única, doncs, per treure's el títol i fer-ho d'una manera entretinguda.

A través de la pàgina dels Residencials podeu apuntar-vos mitjançant l'enllaç corresponent. Aquest curs consta de tres parts clarament diferenciades:

  • Part 1. Es desenvolupen les primeres sessions a Barcelona, moment per conèixer els companys/es i docents que t'acompanyaran tot aquest temps.
  • Part 2. Part residencial a l'Alberg la Sala: del dissabte 9 d’abril al dijous 14 d'abril.
  • Part 3. En modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs.

Els alumnes del curs de directors/es, també compartireu un cap de setmana més en una casa de colònies de la Fundació Pere Tarrés el 7 i 8 de maig de 2022. D'altra banda, i independentment del curs que es faci, caldrà assistir a la reunió informativa el 16 de març a les 18:30 h (s'informarà del format de la reunió).

Pots consultar els preus, les fases del curs de forma detallada, així com tots els passos que cal seguir per inscriure's, a la pàgina dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC-Setmana Santa 2022. A aquesta web també trobareu tota la informació necessària. En cas de tenir cap dubte específic podeu escriure a residencialsmcecc@peretarres.org.