Notícies
 Tornar a Notícies
  • Nova TALUFO telemàtica al territori de Tarragona!
  • Comparteix a les xarxes socials

Nova TALUFO telemàtica al territori de Tarragona!

18.01.21

Aquest divendres, 15 de gener (de 22h. a 23:30h., després de la reunió de responsables), es va celebrar una nova TALUFO al territori de Tarragona. Abans de la pandèmia de la Covid-19, les tardes lúdico formatives consistien a dur a terme taules rodones de formació, sopar junts i finalitzar amb una activitat lúdica com un joc de nit, jocs de taula o un karaoke. Ara, amb les restriccions, aquestes trobades s'han convertit en una manera de gaudir d'un espai de diversió compartit en línia i, aquest cop, es va programar a la nit per facilitar la participació degut al toc de queda a partir de les 22h. Finalment, s'hi van connectar unes 25 persones

Així, diversos Centres d'Esplai van competir entre ells amb la realització de diverses proves a través d'Instagram (i amb els participants connectats via Zoom, al principi i al final tots junts per crear caliu i durant les proves dividits en sales per equips). El Centre d'Interès d'aquesta TALUFO va ser el Cap d'Any, que va vehicular les diferents proves, que us resumim a continuació: 

- Entre tot l'equip havien de fer una foto on hi hagués un 2021, dues persones mudades, copes i una ampolla de cava. 
- Havien d'endevinar el nom de diverses cases de colònies a partir d'emojis. 
- Test sobre coneixement dels esplais del territori. 
- Havien d'endevinar sèries a partir de fotos i frases. 
- Prova per aconseguir punts extra: dins d'una de les fotos de les sèries, hi havia un gatim de raïm amagat i l'havien de trobar. 

Un cop es van acabar les proves, tots junts van fer les campanades. Pel que fa als resultats, el Centre d'Esplai Sant Fructuós va quedar en primera posició, seguit del Centre d'Esplai Quart Creixent, el Centre d'Esplai Salou i el Centre d'Esplai Fem-nos Amics (que comptava amb dos integrants provinents del Centre d'Esplai Agrupació Montsianell).