Notícies
 Tornar

Inscriu-te a la 5a edició de la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe!

05.02.21

El proper divendres 26 de febrer (de 19:20h a 21:00h), se celebrarà la cinquena edició de la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe, la jornada anual que organitza l’Àmbit d’Animació de la Fe del Moviment. Enguany, degut a la situació sanitària, se celebrarà en format telemàtic. 

Ja fa mesos que vivim una situació excepcional, en la qual el treball sobre la interioritat ha esdevingut imprescindible per afrontar els reptes que se’ns plantegen dia rere dia. Aquesta edició de la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe vol posar el focus en nosaltres mateixos per tal d’esbrinar com vivim la nostra fe i de quines maneres expressem i exterioritzem la nostra vivència amb l’objectiu de poder potenciar encara més els nostres punts forts i/o poder conèixer i treballar aquelles habilitats més desconegudes o que tenim menys desenvolupades. 

​Així, la jornada començarà amb una xerrada introductòria al voltant de la paràbola del sembrador a càrrec d’en Miquel Álvarez, consiliari del MCECC. Tot seguit, per grups, tindran lloc els diferents tallers proposats (que hauràs d’escollir en el moment de la inscripció) i finalitzarà amb un petit espai per compartir les nostres reflexions.  

Inscripcions

Per participar en la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe cal fer inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. El termini d’inscripció finalitzarà el dimecres 24 de febrer. Un cop feta, el mateix divendres 26 de febrer al matí, rebreu l’enllaç per poder-vos connectar a la jornada. 

Us hi esperem!