Notícies
 Tornar

Convocatòria de beques i ajuts extraordinaris!

20.10.20

Fins al 9 de novembre, podeu sol·licitar les beques de curs corresponents a 2020-2021, les beques per a activitats esporàdiques del primer, segon i tercer trimestre i els ajuts extraordinaris (que serveixen per finançar activitats i projectes de caràcter extraordinari) pels vostres centres i clubs d’esplai.

A l’hora de sol·licitar les beques o els ajuts extraordinaris caldrà realitzar-ho mitjançant el Gesplai, a través del mòdul 'Gestió d’Ajuts'. Per això, com bé sabeu, l’inici de curs implica el lliurament de documentacions dels centres d’esplai; un tràmit necessari perquè el Moviment tingui constància de les dades principals dels centres federats. Així, abans d’imprimir les documentacions caldrà actualitzar les dades de les responsabilitats i càrrecs i les dades dels membres de l’equip

Per a poder fer la sol·licitud us demanarà que els documents de les beques del curs 2018-19 estiguin justificades. El fet que sigui de fa dos cursos, i no els del passat, és a causa de la situació generada per la covid-19, ja que la recollida de documentació s’està fent més lenta. Esperem que a les properes convocatòries aquesta situació pugui estar resolta.

Als enllaços teniu tota la informació, bases i documentació necessària que cal presentar per accedir a les beques o ajuts extraordinaris. Si necessiteu més informació o teniu dubtes al respecte, podeu consultar-ho als promotors i promotores de les vostres zones i territoris de referència.