Notícies
 Tornar
  • Aquest novembre, tornem a 'Mirar més enllà'!

Aquest novembre, tornem a 'Mirar més enllà'!

02.10.20

El proper 6 de novembre, de 19h. a 21h., se celebrarà telemàticament a través de Zoom (degut a la situació sorgida arran de la covid-19) la jornada 'Mirem més enllà' organitzada per l’Àmbit d’Educació per la Justícia Global del MCECC. 

 Aquest any, en el marc del treball de l’Àmbit al voltant del Consum Responsable, l'objectiu serà reflexionar i qüestionar-nos com són el consum i la gestió de residus que realitzem al centre d'esplai. És per això que contarem amb una xerrada de l'ambientòleg Marc Pascual per explicar-nos on cal posar el focus i què hem de tenir en compte per avançar en el camí del consum responsable i entendre que l’acte de consumir no només respon a la necessitat de satisfer una necessitat sinó que implica un seguit de processos econòmics, mediambientals i socials que sovint no coneixem. 

La jornada seguirà amb tres tallers per debatre i donar nous recursos per continuar aprofundint en les diverses temàtiques: Aigua i Energia; Mobilitat, Allotjament i Economia i Producció, Consum i Residus. En aquest enllaç, teniu més informació sobre l'horari de la jornada i les inscripcions, que caldrà fer (com a tard) 24 hores abans de l’inici de la mateixa. Afanyeu-vos, l’aforament és limitat!