Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Jornada "Mirem més enllà 2020"

Àmbits

06.11.20 19:00 h a 20:30 h / Afegir a Google Calendar

Connexió Telemàtica

Els centres d’esplai com agents actius de la societat tenen la capacitat de poder incidir, a través dels seus hàbits de consum de bens i recursos, en l’entorn que els envolta. Són totes aquelles decisions que prenem a l’hora de gestionar els recursos dels que disposem i de la manera en la que ens desfem dels residus que generem les que poden aconseguir un creixement i desenvolupament més sostenible. Per això i per poder posar sobre la taula què estem fent al respecte us proposem participar a la jornada Mirem més enllà organitzada per l’Àmbit d’Educació per Justícia Global. 

Aquest any, en el marc del treball de l’Àmbit al voltant del Consum Responsable als centres d’esplai, han organitzat aquesta jornada per reflexionar i qüestionar-nos com són el consum i la gestió de residus que realitzem a l’esplai. En Marc Pascual i Ullod, ambientòleg i membre de Colònies Jordi Turull, ens s'explicarà on cal posar el focus i què hem de tenir en compte per avançar en el camí del consum responsable i entendre que l’acte de consumir no només respon a la necessitat de satisfer una necessitat sinó que implica un seguit de processos econòmics, mediambientals i socials que sovint no coneixem. 

La jornada seguirà amb tres tallers per debatre i donar nous recursos per continuar aprofundint en les diverses temàtiques: 

  • Aigua i Energia 
  • Mobilitat, Allotjament i Economia 
  • Producció, Consum i Residus 

 

Horari 

19.00 h – Benvinguda dels participants i xerrada

19.45 h – Taller 1 

20.00 h – Taller 2 

20.15 h – Taller 3 

20.30 h – Cloenda 

 

Mesures de protecció  

Degut a les noves mesures anunciades per la Generalitat el passat 29 d’octubre en relació a la situació sorgida arrel de la covid-19 la jornada serà en format telemàtic, a través de Zoom.  

Inscripcions 

Per participar a la jornada és imprescindible la inscripció prèvia des del web ja que us farem arribar l’enllaç per accedir a la jornada per correu electrònic. El termini finalitzarà 24 hores abans de l’inici de la mateixa.