Notícies
 Tornar
  • Convocat el proper CRT el 6 de juny
  • Comparteix a les xarxes socials

Convocat el proper CRT el 6 de juny

15.05.20

Convoquem el proper Consell de Responsables Territorials pel proper dissabte 6 de juny, de 10h a 13h, per canals telemàtics.

Rebreu l’enllaç a la reunió en les properes setmanes i esteu convocats tots i totes les responsables territorials, el Consell Directiu del MCECC, Consiliaris de Zona i Territori i l’equip de promotors i promotores. Com sempre, disposarem d’una pausa a la meitat de la sessió. Preguem màxima puntualitat.

Segurament, molts dels vostres centres tindran dubtes i incerteses sobre les activitats d’estiu. Us demanem que ens pugueu fer arribar en les properes setmanes totes aquestes inquietuds i consultes. Des del Moviment s’està elaborant un document que pugui donar resposta a totes aquestes qüestions, però si alguna no quedés resolta intentaríem donar resposta en el propi Consell de Responsables Territorials. A més, tractarem la situació davant del confinament; el pla estratègic del MCECC, que ha de definir les nostres línies estratègiques en els propers 3-5 anys i en quin moment està la iniciativa #xarxaMCECC per enfortim la Xarxa Territorial del Moviment. També és important que hagueu preparat per aquesta reunió la definició dels vostres equips territorials de cara al proper curs

Per acabar, us recordem que tot i que el consell tingui lloc per via telemàtica esperem l’assistència de tothom! Per motius de practicitat, però, us demanem que pugueu repartir-vos els diferents punts de l’ordre del dia entre els membres de cada equip territorial per actuar en els punts que us pertoqui com a portaveus.