Notícies
 Tornar
  • Reunió online per conèixer el pla estratègic del MCECC: com va anar?
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió online per conèixer el pla estratègic del MCECC: com va anar?

07.05.20

El passat dijous 7 de maig, es va celebrar una reunió online oberta per -tal com es recull al Pla d’Accions del MCECC aprovat a l’AGO del passat 1 de febrer- presentar la feina feta per ultimar el pla estratègic del Moviment, que ha de definir les nostres línies estratègiques en els propers 3-5 anys.

Hi van participar 16 persones de 7 centres d'esplaiL’objectiu de la reunió va ser explicar el procés i passos seguits per l’elaboració del pla estratègic del MCECC; és a dir, les diferents reunions de treball amb equips del Moviment -guiats per una consultoria externa i una comissió del Consell Directiu- que han constat d’una fase  de diagnosi, una fase propositiva i una fase de redacció del pla. Així, es van presentar les grans línies del pla estratègic

Al llarg del mes de juny, es durà a terme la ratificació del document per part dels centres d’esplai que -inicialment- s’havia de realitzar durant la Jornada de Monitors i Monitores del MCECC anul·lada a causa de la Covid-19.