Notícies
 Tornar

Dilluns és l'últim dia per inscriure's als cursos residencials!

07.05.20

Et convidem, un any més, a gaudir de la gran experiència formativa dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC d'aquest estiu 2020. 

Des del Moviment, creiem que la formació és un element clau en la trajectòria de qualsevol persona implicada en el món del lleure i, per això, hem dissenyat un itinerari formatiu per acompanyar-te en aquesta tasca educativa i dotar-te de més eines i recursos per al dia a dia al centre i club d’esplai.

Disposar del títol de monitor/a o director/a és un requisit, però poder cursar-lo en el marc d’una casa de colònies, gaudint de les vacances d’estiu, amb la convivència amb altres monitors i monitores del MCECC i disposant d’una docència de qualitat a càrrec de l’Escola de l’Esplai amb més trajectòria de Catalunya és tota una oportunitat que no pots deixar escapar! 

Els cursos residencials d’enguany es realitzaran del 20 al 30 d’agost a les instal·lacions de la Casa de Colònies la Ruca i l’Alberg la Sala, malgrat que cal tenir en compte que -com tothom- estem subjectes a les fases de desescalada i nova normalitat prevista per la COVID-19. Podeu fer les vostres preinscripcions fins al proper 1 de juny

En què consisteix la formació?

Consulteu la informació del centre de Formació de la Fundació Pere Tarrés, que és el responsable d'impartir la docència dels cursos residencials. 

Les dues formacions -tant la de monitors/es com la de directors/es- compten amb una part residencial a l’agost i una en modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs. 

Terminis a tenir en compte 

Els i les que estigueu interessats o interessades als cursos de monitors/es i directors/es heu de tenir en compte:

  • Les places al Curs de Monitors/es i Directors/es són limitades. Cal fer la preinscripció abans de l’1 de juny a través del formulari que trobareu en aquest enllaç
  • Un cop hàgiu estat admeses i admesos, caldrà que formalitzeu la matrícula per reservar la vostra plaça. Tindreu temps fins al 26 de juny
  • És obligatori assistir a la reunió informativa del 30 de juny a les 19:00 h (més endavant, es concretarà el lloc i el format de la reunió). 
  • La documentació caldrà lliurar-la entre els dies 8 i 26 de juny

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç i, per una informació més personalitzada, podeu adreçar-vos a l'equip del coordinador del curs escrivint un correu a residencialsmcecc@peretarres.org  

Curs Residencial de Monitors/es del MCECC Lleida - Estiu 2020

D’altra banda, el MCECC i la Fundació Verge Blanca et conviden també a cursar el curs per obtenir el títol de monitor o monitora de lleure aquest estiu a Lleida. 

El curs residencial del MCECC Lleida es realitzarà a les instal·lacions de la casa de Colònies de Montsant a Vilaller, des del dia 20 fins el dia 30 d'agost de 2020, també en el marc d’una casa de colònies, gaudint de la convivència amb altres monitors i monitores dels centres d’Esplai del Moviment.

Per tal d'apuntar-vos al curs heu d’emplenar el formulari d'inscripció. La data límit d'inscripció finalitza el 13 de juny. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç

Us esperem als cursos residencials del MCECC!