Notícies
 Tornar a Notícies
  • Reunió online del Consell Directiu: Què es va parlar?  
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió online del Consell Directiu: Què es va parlar?  

29.04.20

El passat diumenge, 26 d’abril, el Consell Directiu del MCECC va celebrar una nova reunió. Principalment- i de manera online degut a la situació de confinament actual a causa del Coronavirus- es va treballar al voltant del nou Pla Estratègic del Moviment (que ha de definir les nostres línies estratègiques en els propers 3-5 anys) i els passos que cal fer a partir d’ara en relació a aquest.  

D’altra banda, també es van afrontar els diversos escenaris que es poden plantejar de cara a l’estiu pel que fa a l’activitat dels Centres d’Esplai i el Moviment, van parlar de beques, fer seguiment territorial, etc.