Notícies
 Tornar a Notícies
  • Mirem el futur del Moviment: reunió online per conèixer el pla estratègic

Mirem el futur del Moviment: reunió online per conèixer el pla estratègic

29.04.20

El proper dijous, 7 de maig a les 20h., se celebrarà una reunió oberta per -tal com es recull al Pla d’Accions del MCECC aprovat a l’AGO del passat 1 de febrer- presentar la feina feta per ultimar el pla estratègic del Moviment, que ha de definir les nostres línies estratègiques en els propers 3-5 anys. Els interessats i interessades podran participar-hi de manera online amb inscripció prèvia, que ha de servir per poder enviar l’enllaç de participació i poder organitzar grups reduïts en cas d’una gran afluència de participants. 

L’objectiu de la reunió és, doncs, explicar el procés i passos seguits per l’elaboració del pla estratègic del MCECC; és a dir, les diferents reunions de treball amb equips del Moviment -guiats per una consultoria externa i una comissió del Consell Directiu- que han constat d’una fase  de diagnosi, una fase propositiva i una fase de redacció del pla. 

Així, es compartirà l’esborrany del document. Posteriorment, al llarg del mes de juny, es durà a terme la ratificació del document per part dels centres d’esplai que -inicialment- s’havia de realitzar durant la Jornada de Monitors i Monitores del MCECC anul·lada a causa del Coronavirus.