Notícies
 Tornar a Notícies
  • Enquesta de l‘Àmbit Pedagògic: com treballem la pedagogia durant el curs d‘esplai?

Enquesta de l‘Àmbit Pedagògic: com treballem la pedagogia durant el curs d‘esplai?

16.04.20

L’Àmbit Pedagògic del MCECC, en el marc de l'acció EC2 (aprofundir en la pedagogia del curs) del  pla d’accions 2020, ha preparat un qüestionari per conèixer la realitat de tots els centres pel que fa a la pedagogia del curs d'Esplai. 

L’objectiu és, doncs, recollir dades i recursos que esdevindran les bases per elaborar materials útils pels centres d’esplai i conèixer com treballeu la pedagogia durant el curs. I és que, a partir de les necessitats detectades com a Moviment, l’àmbit Pedagògic del MCECC vol aportar reflexió i recursos d’utilitat pels equips de monitors i monitores en relació amb la temàtica tractada aquest 2020.