Notícies
 Tornar a Notícies
  • Primera reunió telemàtica del Consell Directiu: Què es va parlar?
  • Comparteix a les xarxes socials

Primera reunió telemàtica del Consell Directiu: Què es va parlar?

26.03.20

El passat diumenge, 22 de març, el Consell Directiu del MCECC va celebrar la seva primera reunió ordinària telemàtica a causa de la situació de confinament arran del Coronavirus. 

Els seus membres van tractar l’actualitat del MCECC i la manera com afrontar els canvis al seu funcionament ordinari per l’afectació del COVID-19; així com de les activitats que han hagut de ser adaptades, ajornades o anul·lades a causa de la situació actual. 

D’altra banda, també es va parlar del treball que s'està duent a terme en relació al nou Pla Estratègic 2021-23(5), exposant un esborrany de noves línies estratègiques: acompanyament i assessorament als centres i clubs d’esplai i monitors/es, participació, treball en xarxa, etc.