Notícies
 Tornar a Notícies
  • Segona setmana de confinament: adaptem l’agenda del MCECC arran de la situació sorgida pel Coronavirus
  • Comparteix a les xarxes socials

Segona setmana de confinament: adaptem l’agenda del MCECC arran de la situació sorgida pel Coronavirus

26.03.20

Com ja sabeu, l’actualitat s’està centrant en la gestió del COVID-19 (Coronavirus). En primer lloc, des del MCECC volem enviar-vos un missatge d’ànim, desitjant que estigueu passant un confinament tranquil i gaudint del vostre temps. 

Seguint les indicacions de les autoritats pertinents, totes les activitats del Moviment programades per aquests dies van haver de ser anul·lades, posposades o adaptades. Malgrat tot, gràcies a vosaltres, el Moviment no s’atura! 

Pel que fa a l’activitat ordinària -com les reunions territorials, de responsables i dels àmbits o les del Consell Directiu- s’ha adaptat (sempre que ha estat possible) a l'esfera online. De fet, en aquest enllaç podreu veure una sèrie d’idees perquè us pugueu divertir en les vostres reunions online i fer la foto més original per compartir a les xarxes socials. 

A més, també hem adaptat al format online altres activitats com el Punt de Connexió. Sota el títol ‘Deixa’t anar, sospira, agafa aire i vola’, aquest espai d’experiència, vivència personal i comunitària se celebrarà via Skype l’1 d’abril, de 20h. a 21.30h. Si us voleu sumar, envieu un correu a csegui@peretarres.org.  

Pel que fa a les trobades del Moviment, la TrocaJove (que s’havia de celebrar el passat 14 i 15 de març) ha estat posposada a l’espera de trobar una altra data en el futur, sempre que els diferents espais on anaven a celebrar-se les activitats estiguin disponibles i el protocol d’actuació així ho permeti. Al seu torn, la Jornada de Monitors i Monitores, prevista inicialment pel 25 d’abril, ha hagut de ser anul·lada. 

D'altra banda, us comuniquem que l’allargament de l’estat d’alarma fins a l'11 d’abril també impossibilita la realització de la part residencial per Setmana Santa dels cursos de monitors/es i directors/es del MCECC. Així, els Cursos Residencials del MCECC de Setmana Santa 2020 queden ajornats i no és realitzaran amb el calendari previst. Estem treballant per buscar noves dates per reprogramar-los durant els mesos d’Estiu. 

Per acabar, lamentem que l'Eurocourse 2020 (que s'havia de celebrar del 13 al 18 d’Abril a Bèlgica) també ha hagut de ser anul·lat per la situació actual.

Totes aquelles activitats previstes pels Centres i Clubs d’Esplai també hauran de ser suspeses, com a mínim fins a l'11 d’abril (pot ser prorrogable). Per informar-vos de les darreres actualitzacions podeu consultar el comunicat del MCECC en aquest enllaç.  

Des del Consell Directiu i Equip Tècnic del MCECC, restem a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu. També podeu contactar amb nosaltres a través de secretaria.mcecc@peretarres.org