Notícies
 Tornar

Dates posposades o anul·lades: adaptem l’agenda arran de la situació sorgida pel Coronavirus

07.05.20

L'actualitat s’està centrant en la gestió de la COVID-19 i des del MCECC volem enviar-vos un missatge d’ànim, desitjant que estigueu passant un confinament tranquil i gaudint del vostre temps. 

Seguint les indicacions de les autoritats pertinents, totes les activitats del Moviment programades per aquests dies van haver de ser anul·lades, posposades o adaptades. Malgrat tot, gràcies a vosaltres, el Moviment no s’atura! 

Pel que fa a l’activitat ordinària -com les reunions territorials, de responsables i dels àmbits o les del Consell Directiu- s’ha adaptat (sempre que ha estat possible) a l'esfera online. De fet, en aquest enllaç podreu veure una sèrie d’idees perquè us pugueu divertir en les vostres reunions online i fer la foto més original per compartir a les xarxes socials. A més, també hem adaptat al format online altres activitats com el Punt de Connexió. D'altra banda, el dissabte 6 de juny estava programat el darrer Consell de Responsables Territorials del curs. Tot i les circumstàncies actuals, la voluntat és poder dur-lo a terme amb els mitjans que disposem. Properament rebreu més informació amb la seva respectiva convocatòria. 

Pel que fa a les trobades del Moviment, la TrocaJove (que s’havia de celebrar el passat 14 i 15 de març) ha estat anul·lada davant la impossibilitat de trobar una nova data aquest curs i es passarà a les dates de maig previstes pel 2021 (sempre que sigui possible, s'intentarà mantenir el lloc previst). En els propers dies, es farà un correu als inscrits i inscrites per informar sobre com es farà la devolució dels imports pagats. Al seu torn, la Jornada de Monitors i Monitores, prevista inicialment pel 25 d’abril, ha hagut de ser anul·lada. 

D'altra banda, us comuniquem que l’allargament de l’estat d’alarma també va impossibilitar la realització de la part residencial per Setmana Santa dels cursos de monitors/es i directors/es del MCECC. Així, els Cursos Residencials del MCECC de Setmana Santa 2020 queden ajornats i no és realitzaran amb el calendari previst. Recentment, els interessats heu rebut un correu per recollir les vostres prioritats pel que fa a noves dates que haurieu d'haver contestat abans del 26 d’abril. Igualment, queda anul.lat el Campus MCECC d'Estiu, la matinal formativa prevista pel diumenge 7 de juny. D'altra banda, també s’ha anul.lat la Jornada de consiliaris de centres d'esplai prevista pel juny

Per acabar, lamentem que l'Eurocourse 2020 (que s'havia de celebrar del 13 al 18 d’Abril a Bèlgica) també va haver de ser anul·lat per la situació actual. 

Totes aquelles activitats previstes pels Centres i Clubs d’Esplai també hauran de ser suspeses. Per informar-vos de les darreres actualitzacions podeu consultar el comunicat del MCECC en aquest enllaç.  

Des del Consell Directiu i Equip Tècnic del MCECC, restem a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu. També podeu contactar amb nosaltres a través de secretaria.mcecc@peretarres.org