Notícies
 Tornar a Notícies

Reflexionem plegats/es: Estem preparats/es per acollir monitors/es amb necessitats educatives especials?

19.03.20

El passat 7 de març, es va presentar al Consell de Responsables Territorials del MCECC una dinàmica sobre necessitats educatives especials generada des de la Conselleria de Formació del Moviment (seguint l’acció EC3 del pla d’accions 2020) per a que els responsables territorials la facin arribar als centres d'esplai. 

L’activitat gira al voltant de fer reflexionar als equips de monitors i monitores si estan capacitats per incorporar monitors/es amb necessitats educatives especials i compartir experiències en aquest sentit. D’aquesta reflexió (que es recollirà a partir d'aquesta fitxa) s’extrauran les necessitats reals per poder formular una formació sobre el tema, ampliant així l’actual catàleg de formacions.

Una dinàmica ideal per a realitzar aquests dies extraordinaris de confinament pel Coronavirus, ja que no requereix cap organització específica. El paper de les persones integrants de l’equip de monitors i monitores és participar activament del debat que es generi, que es pot adaptar a l’àmbit online.