Notícies
 Tornar
  • Ja us podeu inscriure a l'AGO 2020!

Ja us podeu inscriure a l'AGO 2020!

17.01.20

S'apropa l’AGO 2020, que se celebrarà el proper 1 de febrer a l'Auditori del Tívoli d'El Vendrell. Una de les dates més importants de l'any pel MCECC a la qual esteu convocades totes les persones responsables dels centres d'esplai del Moviment. 

Recordeu que cal realitzar la inscripció a l’Assemblea (màxim 3 representants per centre d’esplai) abans del 27 de gener a partir del  formulari. També us podreu inscriure a la jornada de responsables que, com ja és tradicional des de fa uns anys, es realitzarà durant la nit prèvia a l’AGO, enguany a l’Alberg de Santa Maria del Mar a Coma-ruga, on estan convidats tots els responsables de centre i responsables territorials del Moviment, així com altres monitors i monitores.

Com sabeu, participar a l’Assemblea General Ordinària del MCECC és un dret i també un deure de tots els centres d’esplai federats, i per dotar a aquest espai d’una participació plena dels membres en els processos deliberatius i de discussió, us recomanem que analitzeu i treballeu els documents que es presentaran a l'Assemblea i que hem enviat al vostre centre d’esplai (per tramesa postal i correu electrònic) amb el vostre equip educatiu i equips territorials. 

Hi trobareu la convocatòria i ordre del dia de l’Assemblea, el full de delegació de vot, l’acta de l’AGO 2019, la Memòria del MCECC, la proposta del Pla d’Accions, la proposta del calendari 2020-2021 i l’Informe econòmic amb la previsió de tancament 2019 i el pressupost 2020. Podeu fer les aportacions que considereu oportunes a partir d’aquest formulari, ja siguin esmenes, propostes o preguntes. Recordeu que teniu temps fins aquest dilluns 20 de gener!

Altres informacions a tenir en compte!

A més, a banda de participar en l’anàlisi dels documents, us recordem que podeu presentar projectes per a ser realitzats en el sí del Moviment. Seran considerats a l’Assemblea després de fer-ne una presentació.

Trobareu tota la informació necessària en la documentació que us vam enviar a finals del mes passat, però si voleu fer alguna consulta telemàtica, aquest és l’enllaç.