Notícies
 Tornar a Notícies
  • Ja heu treballat la documentació de l’AGO?

Ja heu treballat la documentació de l’AGO?

09.01.20

Ja hem enviat al vostre centre d’esplai per tramesa postal i correu electrònic la documentació que es presentarà a l’AGO l’1 de febrer, al Vendrell.

Hi trobareu la convocatòria i ordre del dia de l’Assemblea, el full de delegació de vot, l’acta de l’AGO 2019, la Memòria del MCECC, la proposta del Pla d’Accions, la proposta del calendari 2020-2021 i l’Informe econòmic amb la previsió de tancament 2019 i el pressupost 2020.

Com sabeu, participar a l’Assemblea General Ordinària del MCECC és un dret i també un deure de tots els centres d’esplai federats, i per dotar a aquest espai d’una participació plena dels membres en els processos deliberatius i de discussió, us recomanem que analitzeu i treballeu aquests documents amb el vostre equip educatiu i equips territorials: podeu fer les aportacions que vulgueu a partir d’aquest formulari, ja siguin esmenes, propostes o preguntes. Teniu temps fins el 20 de gener!

Altres informacions a tenir en compte!

Com ja és tradicional des de fa uns anys, es realitzarà la “Jornada de responsables” durant la nit prèvia a l’AGO, enguany a l’Alberg de Santa Maria del Mar a Coma-Ruga, on estan convidats tots els responsables de centre i responsables territorials del Moviment, així com altres monitors i monitores.

A més a més, a part de participar en l’anàlisi dels documents, us recordem que podeu presentar projectes per a ser realitzats en el sí del Moviment. Seran considerats a l’Assemblea després de fer-ne una presentació.

No us oblideu de realitzar la inscripció a l’Assemblea (màxim 3 representants per centre d’esplai) i/o a la jornada de responsables abans del 27 de gener! El formulari per a fer-ho estarà disponible a partir de la setmana que ve.

Trobareu tota la informació necessària en la documentació que us vam enviar a finals del mes passat, però si voleu fer alguna consulta telemàtica, aquest és l’enllaç.