Notícies
 Tornar
  • Entrem a la segona fase del Pla d’Accions

Entrem a la segona fase del Pla d’Accions

11.10.19

Ja ha començat la fase segona fase del Pla d’Accions: la fase de priorització. Ara, amb l'equip, podeu triar quines propostes presentades són les que considereu necessàries al Pla d’Accions.

Un cop tancada la primera fase on es van poder presentar les propostes que volíeu incloure, ara us toca prioritzar. Els centres i clubs d’esplai haureu rebut totes les propostes i haureu de decidir, entre tot l'equip, quines són les més rellevants per incloure-les al Pla d’Accions. Per fer aquesta priorització ho haureu de fer a través d’aquest formulari. Teniu fins al 21 d’octubre.

Repassem les següents fases:

3a etapa: Fase de concreció (del 22 al 27 d'octubre)

Desprès de realitzar el buidatge de les prioritzacions dels centres d'esplai i tenint en compte altres aspecte que hi poden influir, el Consell Directiu elaborarà la proposta del Pla d'Accions acabant de definir tots els elements necessaris. 

4a etapa: Fase de difusió (Novembre-Desembre)

El Consell Directiu presentarà la proposta del Pla d’Accions al Consell de Responsables Territorials del 23 de novembre i en els dies posteriors arribarà als centres d’esplai.

5a etapa: Fase de retorn (Desembre-Gener)

Hi trobarem dues fases:

La primera: servirà perquè els centres d’esplai feu esmenes o dubtes al Pla d’accions. Aquest termini estarà obert fins al 20 de gener de 2020.

La segona: el Consell Directiu elaborarà un document que reculli tots els dubtes, esmenes arribades i en donarà resposta.

6a etapa: Fase d’aprovació (1 de febrer)

El Consell Directiu presentarà la proposta a l’AGO que se celebrarà l'1 de febrer amb les esmenes que hagin arribat. Després se sotmetrà a la votació per a la seva aprovació.