Notícies
 Tornar a Notícies
  • Com acompanyem el pas d’infant a moni als centres d’esplai?

Com acompanyem el pas d’infant a moni als centres d’esplai?

26.04.19

L’Àmbit Pedagògic ha preparat una dinàmica per conèixer com s’acompanya el pas d’infant a moni als centres d’esplai. Participeu-hi fins a l'11 de maig.

Tal com estableix el Pla d’Accions d’aquest any, a l’EC1 es recull “Reflexionar sobre la gestió del pas de jove a monitor/a, oferint recursos formatius”. Per començar a elaborar aquest material han preparat una dinàmica perquè els equips dels centres d’esplai hi participeu. A través d’un breu qüestionari volem conèixer la realitat del vostre centre. D’aquesta manera, elaborarem un mapa amb totes les vostres respostes que ens servirà posar fil a l’agulla i preparar materials i recursos per als centres del Moviment! Aprofiteu una reunió d’equip per reflexionar-hi conjuntament i preparar les respostes! 

No deixeu passar aquesta oportunitat i feu-nos un cop de mà! Un cop hàgiu completat la resposta, podeu lliurar el full als vostres responsables territorials o el podeu fer arribar per correu electrònic a: ambits@peretarres.org. Teniu fins a l’11 de maig!