Notícies
 Tornar
  • I si aquest és el teu lloc?

I si aquest és el teu lloc?

07.12.18

Els àmbits són uns espais de reflexió, de formació i d’acció que treballen per enriquir i enfortir l’activitat dels centres d’esplai. Un espai obert a monitors i monitores per millorar la tasca educativa dels centres d'esplai. 

Ara mateix el Moviment compta amb l’àmbit d’animació de la Fe, l’àmbit pedagògic i l’àmbit d’Educació per la Justícia Global. A través d’aquests espais les persones que volen formar part de l’àmbit vetllen per garantir que la tasca educativa s’adeqüi a les necessitats actuals.

Així anualment s’aprofundeix en alguna temàtica concreta que està recollida en el Pla d’Accions del Moviment. Durant aquest període es generen materials i recursos perquè els centres ho puguin treballar amb els infants i joves.

I tu, en quin àmbit encaixes? Inscriu-te!