Notícies
 Tornar
  • Tot a punt per l’AGO i la jornada de responsables!

Tot a punt per l’AGO i la jornada de responsables!

25.01.19

Aquest dissabte 26 de gener se celebrarà l’Assemblea General Ordinària del MCECC a l’espai l’Amistat de Premià de Mar. Hi ha convocats els 199 centres d’esplai federats al MCECC.  Avui, a la casa de colònies de La Conreria, se celebrarà la jornada de responsables amb la conferència: “L’educació comunitària i l’esplai: podem sumar?”

Com cada any, abans de l’AGO se celebrarà la Jornada de Responsables a la casa de colònies de La Conreria. Els qui hi participeu haureu d’arribar a les 20 h. A la nit, hi haurà una sessió formativa en què es tractarà la relació entre l’educació comunitària i l’esplai a càrrec de Joan Cuevas, que forma part de la Fundació Jaume Bofill.

El dissabte, dia de l’AGO, a les 9:15 hores començarà el període per a les acreditacions a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar. Ho podreu fer fins a les 10 hores, moment en què començarà l’assemblea. Recordeu que cal que porteu la documentació enviada tant per correu electrònic com per correu postal.

A l’ordre del dia, hi ha previst la presentació de la memòria del 2018, el pla estratègic i d’accions per al 2019, el calendari del curs, l’informe econòmic, renovació del Consell Directiu, les aportacions del CD a les propostes i dubtes presentats pels centres d’esplai, entre d’altres.

Us convidem que, per arribar a l’Assemblea ho feu amb transport públic ja que l’espai l’Amistat està a prop de l’estació de tren de Premià de Mar. A més recordeu de portar els plats de casa per l’hora del dinar!

Us esperem a la jornada de responsables i/a l’AGO per seguir treballant i fent créixer el Moviment!