Notícies
 Tornar
  • Vols viure una experiència de voluntariat Internacional?

Vols viure una experiència de voluntariat Internacional?

11.01.19

T’has plantejat fer un voluntariat internacional? El Moviment, juntament amb SED-Solidaritat Educació Desenvolupament i la FES- fundació Educació Solidària, proposen viure l’experiència del voluntariat internacional aquest estiu.

El Moviment t’ofereix la possibilitat de viure una experiència de voluntariat internacional, una manera de viure el lleure en un altre entorn i context. Durant aquest voluntariat es podrà participar en activitats de lleure per a nois i noies, compartint amb els monitors/es locals la seva organització i desenvolupament; conèixer i compartir projectes socials en altres espais; treballar amb persones autòctones pels drets dels infants i la millora de les condicions de vida i compartir-ho amb altres monis del Moviment.

El voluntariat es realitzarà els mesos de juliol i agost i les possibles destinacions són: Masonga, Medellín, Mururu, Mwanza, Bogotà, Horqueta, Coronel Oviedo.

Per participar-hi cal preinscriure’s abans del 27 de gener en aquest formulari.