Notícies
 Tornar
  • Apunta’t als cursos residencials de Setmana Santa!

Apunta’t als cursos residencials de Setmana Santa!

11.01.19

Diumenge és el darrer dia per inscriure's als cursos residencials de monis i dires del MCECC de Setmana Santa. Una oportunitat ben diferent per formar-te i viure el lleure d’una manera més intensa. 

Els cursos de monis i dires consten d'una fase formativa presencial, que es farà els dies 6, 7, 27 i 28 d’abril (monitors/es) i 30 i 31 de març i 6, 7, 27 i 28 d’abril i un darrer cap de setmana residencial que serà el 4 i 5 de maig (directors). La formació residencial serà a la Casa de Colònies la Sala del 13 al 18 d’abril. Posteriorment, hi ha una tercera fase presencial a Barcelona i una quarta fase lectiva a través d'una aula virtual. Els qui us apunteu caldrà, a més, assistir a una reunió informativa prèvia del 13 de març.  

Per aquests cursos cal tenir en compte els terminis:

  • Preinscripcions: fins al 3 de febrer.
  • Sorteig i assignació de places: fins al 15 de febrer.
  • Matriculació de les persones amb places assignades: fins al 28 de febrer.
  • Lliurament i documentació: caldrà entregar-la el dia 13 de març a la reunió informativa.

I si ja tens el títol de moni i/o de dire però vols seguir formant-te pots inscriure’t a Monis 360º! Una nova formació que té com a objectiu que neix de la demanda que ens feu arribar els centres d’esplai. Hi ha dues línies formatives:

  • Eines transversals de l’educació en el lleure: aquesta formació se centrarà en el paper de l’educador i el grup com a eines d’intervenció. Com tractar temes tabú, la gestió emocional, diversitat funcional, infància en risc d’exclusió social o prevenció i detecció d’assetjament i bullying seran punts clau d’aquesta formació.
  • Coordinació de grups: està especialment destinat a monis que encara no formeu part de l'equip directiu però que voleu preparar-vos per assumir tasques de coordinació d'equips. Treballarareu les habilitats socials, de gestió i directives així com les tasques d'acompanyament dels premonis i seguiment de monis.

El curs es realitzarà del 13 al 16 d'abril de 2019 a la casa de colònies La Ruca. Us podreu inscriure fins al 28 de febrer. En aquest enllaç teniu tota la informació.