Presència al territori Impacte social Treball en xarxa Fòrum social

Fòrum Social

Fòrum és un espai de reflexió, organitzat per la Fundació Pere Tarrés i el diari El País, que té per objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social d’interès per al Tercer Sector. Consisteix en un dinar un cop al mes on es convida a un ponent a que faci una intervenció d’aproximadament uns 30 minuts, seguit d’un espai de diàleg d’uns 45 minuts en el qual els assistents al dinar poden intervenir. Els convidats al Fòrum són polítics, acadèmics, responsables institucionals, directius del món econòmic i experts que puguin ser suggeridors.

Proper Fòrum

Fòrum Social Pere Tarrés amb Georgina Oliva
MAR
29

Georgina Oliva

Repensant les polítiques d’infància i joventut

29.03.19 14:00 h / Afegir a Google Calendar

Alberg Pere Tarrés (c. Numància 149-151. 08029 Barcelona)

La Fundació Pere Tarrés us convida al dinar-conferència-col·loqui "Repensant les polítiques d’infància i joventut" amb la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya, la. Sra. Georgina Oliva, que es realitzarà el proper divendres 29 de març a les 14h.

El preu del dinar-conferència-col·loqui és de 20€ i cal inscriure's a través del formulari online. Us demanem seriositat en la vostra confirmació per no malbaratar l’àpat.

Hashtag de la jornada serà #FòrumPereTarrés

Amb la col·laboració de: El País

Inscriu-t'hi

Altres fòrums