Presència al territori Impacte social Treball en xarxa Fòrum social Calendari Escolar 19-20

Fòrum Social

Fòrum és un espai de reflexió, organitzat per la Fundació Pere Tarrés i el diari El País, que té per objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social d’interès per al Tercer Sector. Consisteix en un dinar un cop al mes on es convida a un ponent a que faci una intervenció d’aproximadament uns 30 minuts, seguit d’un espai de diàleg d’uns 45 minuts en el qual els assistents al dinar poden intervenir. Els convidats al Fòrum són polítics, acadèmics, responsables institucionals, directius del món econòmic i experts que puguin ser suggeridors.

Proper Fòrum

Vells valors i noves narratives: una vacuna contra la crisi nacional-populista global
GEN
24

Gonzalo Fanjul

Vells valors i noves narratives: una vacuna contra la crisi nacional-populista global

24.01.20 14:00 h / Afegir a Google Calendar

Alberg Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés us convida a participar al dinar-conferència-col·loqui amb:

Sr. Gonzalo Fanjul, investigador, activista contra la pobresa, director d’Anàlisi de Polítiques de l’Institut de Salut Global de Barcelona i cofundador de la Fundación porCausa.

“Vells valors i noves narratives: una vacuna contra la crisi nacional-populista global”

La presentació anirà a càrrec de la Sr. Rafael Vilasanjuan, director d’Anàlisi i desenvolupament global de l’Institut de Salut Global de Barcelona La reserva del dinar s’ha de fer a través del formulari web.

L’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20€. Us demanem seriositat en la vostra confirmació per no malbaratar l’àpat

Amb la col·laboració de: El País

Inscriu-t'hi

Altres fòrums