grau en

Treball Social

metodologia

metodologia

Pla d'estudis

Pla d'estudis

Pràctiques

Pràctiques

Sortides professionals

Sortides professionals

Preu, beques i ajuts

Preu, beques i ajuts

Direcció i professorat

Direcció i professorat

Treball de final de grau

Treball de final de grau

Admissió i preinscripció

Admissió i preinscripció

Grau en Treball Social

El treball social promou el benestar de persones, grups i comunitats, facilita la cohesió social i dóna suport en processos de canvi.

Laura Garriga

Estudiant de Treball Social - Promoció 2016

“Independencia. Experiencias. Amigos. Culturas. Diversión. Aprender. Emprendimiento. No puedo elegir una sola palabra para describir lo que fue para mi la movilidad internacional que hice en Dinamarca, pero lo que sé seguro es que lo repetiría una y mil veces. Fueron cuatro meses intensos en los que aprendí desde diferentes culturas, descubrí nuevas formas de enseñanza y hice amigos a los que considero unas personas increíbles. Me llevé cuatro meses de recuerdos”.

Carme Fernández Ges

Directora del Grau en Treball Social (de 2006 a 2017)

Article del bloc "El valor de la professió" 

Com a treballadors/es socials tenim una mirada atenta del que passa al nostre voltant per tal de comprendre què els passa a les persones que se senten excloses, aquelles que tenen necessitats especials (mobilitat, suport personal...), aquelles que han patit pèrdues importants (treball, habitatge...), entre d’altres. Des de l’anàlisi i la reflexió actuem perquè totes les persones puguin sortir reforçades després de passar per moments difícils”.

et recomanem

CURS 2019-2020

El pla d’estudis consta de 240 ECTS distribuïts en quatre cursos acadèmics (8 semestres). 

Durada
4 anys
Horari
Matí
Pràctiques
Obligatòries
Crèdits
240 ECTS
Preinscripció
A partir de l'1 de març de 2019

Vols saber-ne més?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

  • sessions informatives

Els infants veuen la vida a través dels nostres ulls

Isabel Torras Genís - Professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL - "No veiem les coses com són, les veiem com som" deia Anaïs Nin. De petits, principalment el pare, la mare, però també els adults referents que té l’infant al seu voltant, mestres, educadors, monitors, són els qui interpreten la realitat on viu. Isabel Torras, professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens ho explica. [+]

Canvia com penses per canviar com actues

Àngels Sogas Perales - Professora de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL - Molt sovint som conscients del que sentim però no de que això que sentim ens proporciona un pensament i ens porta a actuar d’una determinada forma. Àngels Sogas, professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens explica la relació entre pensament, conducta i emoció. [+]