CURS 2023-2024   inici febrer 2024
CURS 2024-2025 inici octubre 2024  

Durada
4 anys

Horari
Matins de 8.00 a 14.30 (Dll-Dv)

Pràctiques
Obligatòries

Crèdits
240 ECTS

Idioma
Català

Preu
118,5 €/crèdit (curs 2023 - 2024)
125 €/crèdit (curs 2024 - 2025)
El preu no inclou taxes ni preinscripció

Converteix-te en Treballador/a Social, una professió de futur

Vols ajudar la infància vulnerable, les persones migrants, les persones que es troben a presons...? El Treball Social et permetrà abordar els reptes del segle XXI i, des d’una perspectiva pràctica, ajudaràs a paliar les desigualtat socials.

ANNA LÓPEZ
Treballadora Social, ens explica la seva experiència professional

DOBLE GRAU
EN EDUCACIÓ SOCIAL I TREBALL SOCIAL
Pots cursar les dues titulacions de manera simultània. Pots obtenir els dos graus en menys de 6 anys!
Més informació

El Treball Social és un grau universitari de quatre anys, que capacita per exercir una professió que promou l’exercici dels drets de les persones, grups i comunitats, i posa un especial èmfasi en les persones vulnerables i en risc social. Dona suport i crea oportunitats en els processos de canvi o de crisi, amb la finalitat de facilitar la cohesió social i augmentar el benestar des de la perspectiva dels drets humans.

El grau en Treball Social centra la seva acció a oferir suport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat mitjançant el desenvolupament d’accions d’orientació i ajuda que assegurin l’assoliment d’unes condicions de vida digna.

A més treballa en la detecció i l’anticipació de les necessitats socioeducatives individuals, grupals i comunitàries.

Al Grau en Treball Social estudiaràs en classes reduïdes i amb un seguiment personalitzat. Al nostre laboratori social descobriràs tècniques innovadores per aplicar a les problemàtiques socials i aprendre a trobar solucions efectives.

Preinscripció

Sol·licita informació

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

ENVIAR