Sala d'expertes i experts Torna enrere

Xavi Nus i Garrell

Cap Àrea Monitors/es i Directors/es de la Fundació Pere Tarrés

Àmbits de coneixement: Colònies i casals, educació en el lleure, centres d’esplai, monitors, voluntariat, pastoral i animació de la fe, infància i adolescents i joves.
Expert en: Educació en el lleure · Voluntariat · Tercer Sector ·

Formació

Enginyer tècnic aeronàutic. Ha estudiat el postgrau en Direcció i gestió d’organitzacions no lucratives i d’economia social a la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés-URL. S’ha format en el programa universitari Vicenç Vives sobre lideratge, valors i compromís.

Experiència

President del Moviment de Centres d’Esplais Cristians de la Fundació Pere Tarrés (2015-2022). Coordinador Acadèmic de lleure de la Fundació Pere Tarrés (2019-2021). Secretari de l’Escola de l’Esplai de Lleida- FVB (2011-2018). Ha estat Tècnic de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques (2008-2009).

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Ambaixadors i ambaixadores Maker (#AmbMakers)

Ambaixadors i ambaixadores Maker (#AmbMakers)

Un dels grans reptes de la nostra societat, que esdevé necessitat, és com generar igualtat d'oportunitats, reduir la bretxa digital i millorar el futur professional dels nostres joves. Si consultem les dades de l'IDESCAT, la presentació del Pla STEMCAT de la Generalitat de Catalunya i les dades de la UNESCO sobre educació, ens trobem que...

Consulta més articles