Sala d'expertes i experts Torna enrere

Txus Morata García

Professora del Grau d’Educació Social i de màsters universitaris. Investigadora Principal del Grup de Recerca GIAS. Directora de la Càtedra de Lleure Educatiu i d’Acció Sociocultural

Àmbits de coneixement: Lleure educatiu i acció sociocultural, acció comunitària, participació, exclusió social i infància i adolescència.
Experta en: Dinamització comunitària · Educació en el lleure · Participació · Educació social · Treball social ·

Formació

Doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la UB. Diplomada en Magisteri per la UAB.

Experiència

Experiència professional en l’àmbit de l’acció social i educativa, la dinamització comunitària, el lleure educatiu i l’acció sociocultural. Docent a la Universitat de Deusto i a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

El lleure educatiu, dinamitzador de comunitats i promotor d’activisme social

El lleure educatiu, dinamitzador de comunitats i promotor d’activisme social

Les activitats de lleure educatiu, concebudes des del compromís solidari i per a l'enriquiment del bé comú, permeten crear societats més justes i igualitàries

Les set competències acadèmiques que s'adquireixen amb el lleure educatiu

Les set competències acadèmiques que s'adquireixen amb el lleure educatiu

Les activitats de lleure educatiu ajuden els infants i adolescents a créixer com a persones i en el seu desenvolupament escolar. Això ho aconsegueix amb set competències acadèmiques que adquireixen amb aquestes activitats:  matemàtica, lingüística, digital, aprenentatge, social i cívica, consciència i expressió cultural, així com el sentit de la iniciativa. 

Consulta més articles