Sala d'expertes i experts Torna enrere

Pere Mora Ticó

Director del Màster Universitari en Direcció i Gestió en Serveis Socials

Àmbits de coneixement: Gestió d’entitats, emprenedoria social i educació ambiental.
Expert en: Gestió d'entitats · Educació ambiental ·

Formació

Doctor en Geografia per la UAB (2012). Llicenciat en Geografia, especialitzat en estudi de la població i de les activitats socials i econòmiques (1996) i llicenciat en Història Contemporània (1991) per la UAB. S’ha format en el Màster en Iniciació a la recerca en història contemporània per la UAB (1996). Ha realitzat el curs de Direcció i Gestió del màrqueting (1999) i el curs de Direcció eficaç i professionalització de l’equip de Vendes a ESADE (1998).

Experiència

Cap de Formació Contínua Universitària de Màsters i Postgraus (2007-2010) i Vicedegà de Postgrau i Recerca a la Facultat d’educació Social i Treball Social Pere Tarrés (2010-2015). Professor als Graus de Treball Social i d’Educació Social. Professor del títol de postgrau de gestió de residències per a gent gran (2006-actual).  Professor del Màster universitari de Direcció, gestió i intervenció en serveis socials  (2006-actual).

Publicacions

Ha escrit nombroses publicacions relacionades amb la gestió d’Organitzacions no lucratives, l’emprenedoria social, els moviments socials i el medi ambient. A més, ha publicat diversos articles en revistes especialitzades i publicacions de l’economia social i ha participat en diversos congressos i estades de recerca nacionals i internacionals.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Què pot fer l’emprenedoria social per millorar la societat?

Què pot fer l’emprenedoria social per millorar la societat?

T’has plantejat alguna vegada què podries fer per millorar el món? Actualment, milers de joves emprenedors d’arreu del món estan creant noves formes de transformació de la societat basades en projectes innovadors amb impacte social. El seu objectiu és superar el model tradicional de producció i consum per un nou paradigma més inclusiu i sostenible.

Què és un emprenedor social?

Què és un emprenedor social?

Quan pensem en un emprenedor generalment pensem en persones com Steve Jobs o en projectes d'alta tecnologia, però hi ha un altre tipus d'emprenedors. Pere Mora, professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens explica com són els emprenedors que desenvolupen projectes que ajuden a millorar la societat.

Consulta més articles