Sala d'expertes i experts Torna enrere

Joan Morte

Vicepresident del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

Àmbits de coneixement: Educació en el lleure, educació, jocs i animació, adolescents i joves i dinamització comunitària.
Expert en: Educació · Jocs i animació · Adolescents i joves · Dinamització comunitària · Educació en el lleure · Tercer Sector ·

Formació

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Complutense i la Universitat Internacional de La Rioja. Graduat en Comunicació Audiovisual per la UPF. Graduat en Integració Social. S’ha format en l`àmbit artístic (ball i teatre) i en tallers de projectes documentals i de guió de ràdio (Editrain).

Experiència

Redactor de continguts (a actualidad24.net, revista “Carrer” de la FAVB). Vetllador de persones discapacitades (2008-2010). Tallerista i formador (cursos de monitor i director, dinàmiques de grup, assetjament escolar i ciberassetjament, teatre i educació emocional). Cofundador i editor de la Isidreta Ràdio (2018-actual). Realitzador, coordinador i presentador d’espectacles lúdics i/o musicals (2009-actual). Editor i coordinador de continguts de la revista ME de Didania (2018-actual). Cofundador i tresorer del Centre Socioeducatiu Poblenou (2012-2014). Editor i coordinador de continguts de la revista ME de Didania (2018-actual).

Publicacions

Articles a la revista Estris i a l’anuari ME de Didania, a la revista Carrer (FAVB) i a Actualidad 24.