Sala d'expertes i experts Torna enrere

Isabel Torras Genís

Professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL

Àmbits de coneixement: Infància.
Experta en: Infància · Famílies · Competències parentals · Transicions vitals ·

Formació

És Doctora i llicenciada en Psicologia per la UB. Acreditada per l’AQU en la modalitat de Professorat Lector. Beca d'investigació Fundació Jaume Bofill per a la realització de la tesi doctoral.

Experiència

Vicedegana de Recerca i Relacions Internacionals de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (curs 2016-2017). Assessora en centres educatius sobre temes relacionats amb el desenvolupament psicològic de l’infant i l’adolescent (2006-2014). Membre del Consell d’Administració de FESET (1997-2003). Coordina la línia Salut i benestar psicosocial en el cicle vital dins del Grup de recerca d’Innovació i Anàlisi Social (GIAS). Professora d’assignatures relacionades amb el desenvolupament psicològic, l’acompanyament familiar i la supervisió professional.

Publicacions

Ha publicat diversos capítols de llibres i articles en revistes especialitzades i en mitjans de comunicació sobre petita infància, proximitat professional i transicions vitals.

Darrers articles publicats:

Torras, I.; Rubio, E.M.; Mota, R. & Lázaro, S. (2021). Formación en técnicas para la innovación en trabajo social y educación social. Una experiencia interuniversitaria colaborativa. Formación universitaria14(5), 163-174. https://dx.doi.org/10.4067/S0718-50062021000500163

Torras, I. (2020). Les necessitats de la petita infància: els mil dies d’or. Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa, 74, 17-35. https://raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/364796

Torras, I. (2020). Com fem viure als nostres infants el confinament? Xarxanet.

Torras, I. (2020). Com manifesten els infants l’ansietat? Estris.cat

Torras, I. (2019). Qui té cura de les famílies? Diari de l’educació

Torras, I.; Lorenzo, A. (2018) Monoparentalitat femenina i pobresa. Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

López, P.; Navarro-Segura, L.; Torras, I. (2017). Las escenas temidas de los estudiantes y el desarrollo de competencias para afrontar situaciones profesionales. Revista Educacion Social, núm. 24, p. 845-856

 

 

 

 

 

 

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

L’educació és la resposta: quatre reptes actuals del món educatiu

L’educació és la resposta: quatre reptes actuals del món educatiu

Com acompanyar les noves generacions perquè siguin competents i felices en un món cada vegada més complex i alhora construir societats més cohesionades?

Influir positivament en la vida dels altres

Influir positivament en la vida dels altres

Soc professora dels graus d’Educació Social i de Treball Social i cada curs pregunto als meus alumnes que acaben per què van escollir aquests estudis i si la motivació inicial que tenien s’ha mantingut al llarg dels quatre anys.

Consulta més articles