Sala d'expertes i experts Torna enrere

Àngels Sogas Perales

Directora de l’Àrea Oberta de Postgraus. Professora del Grau en Educació Social i Treball Social. Professora del Postgrau en Coaching en l’àmbit socioeducatiu. Directora del Programa Universitari de Gent Gran.

Àmbits de coneixement: Educació Social, mediació i resolució de conflictes, adolescents i joves.
Experta en: Educació social · Adolescents i joves · Coaching · Gestió emocional ·

Formació

Llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB i ha cursat el postgrau en Coaching en l’àmbit socioeducatiu. Actualment està en procés d’elaboració de la tesi doctoral registrada a la Facultat de Pedagogia de la UB.

Experiència

Cap d’estudis de les Escoles Universitàries d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL. Coordinadora i professora dels postgraus Treball Social i Educatiu amb immigrants i del postgrau de Mediació i desenvolupament amb el poble gitano.

Publicacions

Ha escrit el llibre Riberas, G.; Requena, E.; Sogas. A. (2003). Les actituds en l’exercici de la professió. L’educació social: projectes, perspectives i camins. Barcelona: Pleniluni, 2003, a més de capítols de llibres, revistes i comunicacions.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

El poder de transformar les circumstàncies és dins nostre

El poder de transformar les circumstàncies és dins nostre

Us heu fixat que davant d'una mateixa situació cadascun de nosaltres responem de manera diferent? No us heu trobat mai que davant d'un mateix fet, ja sigui un fet de caire amable o fins i tot un fet dolorós, cada persona el veu de manera molt diferent? I us heu preguntat per què? Doncs la responsable de tot plegat és l'actitud. Si, l'actitud. Sempre hem sentit dir que l'actitud davant la vida ho és tot i és totalment cert. L'actitud ens marca la manera que tenim d'afrontar la vida.

Canvia com penses per canviar com actues

Canvia com penses per canviar com actues

Molt sovint som conscients del que sentim però no de que això que sentim ens proporciona un pensament i ens porta a actuar d’una determinada forma. Àngels Sogas, professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, ens explica la relació entre pensament, conducta i emoció.

Consulta més articles