Gestió Integral d'Entitats. La comunicació

Editorial: Agència Mpal de Serveis
Any: 2001

Gestió Integral d'Entitats. La comunicació

Luis Miguel Luna, Francesc Hernàndez

Luis Miguel Luna, col·laborador del Departament de Projectes Socials de la Fundació Pere Tarrés acaba de publicar l'útil pràctic Gestió Integral d'Entitats. La Comunicació dins la col·lecció de dossiers i útils pràctics que edita l'Agència Municipal de Serveis a les Associacions de Voluntariat Torre Jussana (Ajuntament de Barcelona).

En aquesta nova publicació s'analitza com es fa la informació avui en dia, quin és el paper dels periodistes, quins són els trets prototípics dels mitjans de comunicació i les dificultats que tenen les Organitzacions No Lucratives (ONL) per comunicar-s'hi més bé. Pel que fa a les administracions públiques, s'ofereixen unes recomanacions i criteris d'actuació centrant-se molt especialment en dos temes: la presentació de projectes i el protocol. En tots dos apartats, l'enfocament és fonamentalment pràctic: són fitxes pràctiques que faciliten la feina del dia a dia.

La relació de materials disponibles, preus i condicions la podeu trobar a la web de Torre Jussana o bé trucant al 934 071 022, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i dilluns i dimecres de 16,30 a 19,30 h.

TORRE JUSSANA
Serveis Associatius
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona
Tel. 93 407 10 22
Fax 93 407 11 97
E-mail: tjussana@mail.bcn.es
Anar a la web